15 χρόνια πορείας, 15 χρόνια θεματολογίας, 15 χρόνια μεράκι…

Βαθμολογία

29/4/2016

15 χρόνια πορεία, 15 χρόνια θεματολογία, 15 χρόνια μεράκι… το Fire Rescue News συνεχίζει ακάθεκτο το έργο του στην αξιόπιστη ενημέρωση θεμάτων που απασχολούν  την πυρόσβεση και την διάσωση.

Το διαδικτυακό μας περιοδικό μέσα στη πορεία όλων αυτών των ετών, μας προσέφερε μια ποικιλία τεχνικών θεμάτων, ιστορικών αναδρομών  καθώς και πλήρη καθημερινή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα τόσο στον Ελλαδικό όσο και στον διεθνή χώρο της πυρόσβεσης και της διάσωσης.

Και έτσι θα συνεχίσουμε…

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Γιάννη Ρέτσιο, τον φίλο, αδελφό, δάσκαλο, μέντορα Γιάννη  Ρέτσιο, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, και για την επιλογή του ως αρχισυντάκτη του Fire Rescue News. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος τόσο απέναντι στον προκάτοχό μου όσο και σε εσάς τους φίλους αναγνώστες, που μας στηρίζετε εμπράκτως καθημερινά, με την ενεργή συμμετοχή σας, και μας εμψυχώνετε να συνεχίσουμε το έργο μας.

Διανύοντας εποχές που κλονίζονται ήθη και αξίες, αφουγκραζόμαστε τον παλμό της κοινωνίας, και προσπαθούμε  να επικροτούμε και να αναρτούμε τις προσπάθειες για βελτίωση και εξέλιξη πάνω στους τομείς που  ασχολούμαστε, που κύριο σκοπό έχουν την σωματική ακεραιότητα του ανθρώπου και την προστασία του φυσικού μας πλούτου. Και σε αυτήν την προσπάθεια καλούμε όλους σας, να συμμετέχετε ενεργά. Η κύρια πηγή ενημέρωσής μας και έμπνευσης μας, είστε εσείς οι φίλοι αναγνώστες μας. Υποστηρίξτε το περιοδικό μας, με τις δραστηριότητές σας, και προάγετε το έργο σας, μέσα από ένα μέσο ενημέρωσης που απευθύνεται με κύρος  σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που μας στήριξαν στο παρελθόν, τους νέους συνεργάτες που στηρίζουν το περιοδικό μας, και να προτρέψω άπαντες να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μας, είτε μέσω αρθρογραφίας, είτε μέσω μεταφράσεων ή με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί να προσφέρει στην ενημέρωση στο χώρο της πυρόσβεσης και της διάσωσης.

Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα ως αρχισυντάκτης του Fire Rescue News, και όλοι μαζί συνεχίζουμε… με εσάς τους καθημερινούς ήρωες πρωταγωνιστές, και εμάς να αποτυπώνουμε το έργο σας.

Συμεών Μπανός
Αρχισυντάκτης Fire Rescue News


Νέα Δομή Διαδικτυακού Περιοδικού Fire Rescue News

  • Αρχισυντάκτης : Μπανός Συμεών
  • Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων : Άννα Δήμα
  • Νομική εκπρόσωπος : Γερογιάννη Βασιλική, Δικηγόρος
  • Τεχνικός επεξεργασίας βίντεο : Μίχας Γιώργος
  • Συνεργαζόμενοι Μεταφραστές : Παναγιώτης Γέρου, Παναγιώτης Κοιλάκος
  • Εμπορική εκμετάλλευση – Διαφημίσεις : RDC Informatics

Επίτιμος αρθρογράφος : Ζαφειρίου Μπάμπης (1956 – 2015)
Σύμβουλος τεχνικών θεμάτων, Ιωάννης Ρέτσιος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.