Εκδήλωση για τα 15 χρόνια του Fire Rescue News

Βαθμολογία

Το Σάββατο 4 Ιουνίου οι συντελεστές του Fire Rescue News γιόρτασαν μαζί με αναγνώστες και φίλους τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του.
Σε ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον με θέα τον Υμηττό το Peace of Mind φιλοξένησε τα γενέθλια του περιοδικού μας προφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα στους καλεσμένους μας.
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα και μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι και συνεργάτες. Το Fire Rescue News, τιμής ένεκεν παρέδωσε αναμνηστικές πλακέτες σε συνεργάτες και φίλους για την υποστήριξη τους στο περιοδικό.

Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Draeger Hellas S.A. παρέλαβε η κ. Ντέμη Μαρτιάδη και εκ μέρους της Formula Πυροσβεστήρες ΕΠΕ, ο κ. Τέλης Αγγελικάκης.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος τύπου κ. Τσόγκας Νικόλαος, οι συνεργάτες μεταφραστές του περιοδικού κ.κ. Παναγιώτης Γέρου και Παναγιώτης Κοιλάκος.
Και την πλακέτα τιμής ένεκεν για τον αποβιώσαντα συνάδελφο και φίλο μας Μπάμπη Ζαφειρίου παρέλαβαν τα παιδιά του Στέφανος και Αλέξανδρος Ζαφειρίου.
Ειδική πλακέτα ως πολυτιμότερου συνεργάτη παρεδόθη από την αρθρογράφο κ. Κοραλία Γκελέκα στο Αρχισυντάκτη του περιοδικού κ. Συμεών Μπανό.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
Τις εταιρίες Draeger Hellas S.A. και Formula Πυροσβεστήρες ΕΠΕ για την έμπρακτη υποστήριξη τους στο περιοδικό μας και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.
Τους συνεργάτες μας στις μεταφράσεις, την αρθρογραφία, τα φωτογραφικά ρεπορτάζ αλλά και την συνεχή και αμέριστη στήριξη τους σε όλες τις δραστηριότητες του περιοδικού μας.

Την εταιρία Telchines για την προσφορά ενός πυροσβεστήρα Fire Design, την εταιρία Neomed για τα δύο σακίδια Haix και ενός γυαλιού Pyramex V3g, την εταιρία ΑΛΕΞΙΠΥΡΟ για την προσφορά 5 πυροσβεστικών κύβων του rubik, καθώς και τον κ. Νικόλαο Διαμαντή και Ιωάννη Σταμούλη για την ευγενή προσφορά τους δύο βιβλίων «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ – ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ», τους αδερφούς Ζαφειρίου για την προσφορά τους ενός τζάκετ Διασώστη.

Το Καφέ Μπαρ, Peace Of Mind για την κάλυψη της διοργάνωσης με άριστους συνεργάτες, εξαίρετη εξυπηρέτηση, σερβίροντας πάντα χαμογελαστοί και φιλικοί μας κέρδισαν με την τρόπο τους και τον επαγγελματισμό τους και θα μας ξαναδούν πολύ σύντομα.

Την νέα συνεργάτη του περιοδικού κ. Άννα Δήμα υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων και marketing για την υποστήριξη της και τις πολύτιμες συμβουλές της που έδωσαν νέα ώθηση στο περιοδικό μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε αυτή την βραδιά και σας υποσχόμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κρατήσουμε την ποιότητα και την πολυφωνία στο περιοδικό μας εκφράζοντας όλες τις απόψεις και προβάλλοντας όλα τα προβλήματα στα θέματα πυρόσβεσης και Διάσωσης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς
Συμεών Μπανός
Αρχισυντάκτης Fire.gr

(Visited 6 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.