Το Fire Rescue Pedia στην 4η θέση παγκόσμιας κατάταξης επιμορφωτικών περιοδικών

Βαθμολογία

Αγαπητοί επισκέπτες του επιμορφωτικού μας διαδικτυακού χώρου, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το Fire Rescue Pedia (www.fire.gr) κατόπιν στατιστικών μέσω ειδικών διαδικτυακών εργαλείων βρίσκεται σε παγκόσμια κατάταξη μέσα στα 10 καλύτερα διαδικτυακά περιοδικά για την πυρόσβεση και την διάσωση παγκοσμίως, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Είναι μεγάλη η τιμή που νιώθουμε αλλά ταυτόχρονα και η ευθύνη, για την συνέχιση του επιμορφωτικού μας έργου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε και μας τιμάτε με την επισκεψιμότητα σας καθημερινά.

Όλες οι μετρήσεις έγιναν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019  (όπως και πριν τέσσερα χρόνια την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015) και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019. Μεταβολή των μετρήσεων μπορεί να υπάρξει στο μέλλον αναλόγως της πορείας βάσει επισκεψιμότητας του κάθε διαδικτυακού περιοδικού.

Για την μέτρηση χρησιμοποιήθηκε εργαλείο μέτρησης ανταγωνιστικότητας ιστοσελίδων της διάσημης Alexa, και του πολύ αντικειμενικού Similar Web. Η δε Alexa μαζεύει μεν περισσότερα δεδομένα αναφορικά με δημογραφικά στοιχεία, επισκέψεις χρηστών, ενώ η Similar Web βασίζεται πιο πολύ στις μοναδικές επισκέψεις και θα λέγαμε ότι είναι πιο αυστηρή στην καταμέτρηση της. Για να είμαστε αντικειμενικοί συγκρίναμε βάσει και των δύο για να έχουμε ένα αντικειμενικό όσο το δυνατόν αποτέλεσμα. Συγκρίθηκαν τα δέκα (10) μεγαλύτερα διαδικτυακά περιοδικά που ασχολούνται με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, νέα, βίντεο και καθημερινή ενημέρωση.

Τα περιοδικά που αναμετρήθηκαν είναι τα παρακάτω:

  • Firehouse Magazine
  • FireRescue 1 Magazine
  • FireEngineering Magazine
  • Firefighter Nation Magazine
  • Fire Rescue Pedia
  • Fire Apparatus Magazine
  • IFF magazine
  • Industrial Fire Journal
  • Fire Magazine
  • Fire Chief Magazine

Πίνακας 1. Μέτρηση επισκεψιμότητας από την Alexa και την Similar Web

Πατήστε για μεγέθυνση
To περιοδικό μας καταλαμβάνει την 4η θέση παγκοσμίως σε επισκεψιμότητα βάσει της Alexa και την 6η θέση βάσει της Similar Web για διαδικτυακά περιοδικά πυρόσβεσης & διάσωσης.

Σας παραθέτουμε τις υπόλοιπες ιστοσελίδες των περιοδικών σε περίπτωση που επιθυμείτε να τις επισκεφθείτε.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να επισκεφθείτε το αντίστοιχο περιοδικό :

Για άλλη μια φορά, το Fire Rescue Pedia και οι συνεργάτες του,

σας ευχαριστούν από την καρδιά τους!.

Fire Rescue Pedia

(Visited 3 times, 1 visits today)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.