Η ένωση πυροσβεστών της Νέας Υόρκης δημοσιοποιεί έρευνα για την οικονομική αξία των εθελοντών

 

22/2/2016

Η έρευνα που δημοσιοποιήθηκε από της ένωση πυροσβεστών της Νέας Υόρκης στις 2 Φεβρουαρίου του 2016 υπολογίζει ότι η αλλαγή σε πυροσβέστες αποκλειστικά επί πληρωμή θα κόστιζε 3.1 δις δολάρια σε μισθούς και προνόμια χωρίς να υπολογίζεται το κόστος συντήρησης των κτηρίων. Το κόστος για αυτήν την αλλαγή για την αγορά εξοπλισμού, συντήρηση οχημάτων κλπ. ανέρχεται στα 5.9 δις. (AP Photo/Mike Groll, File) Δημοσιεύτηκε στις 3 Φλεβάρη του 2016.

ALBANY, Νέα Υόρκη. Οι εθελοντές πυροσβέστες της Νέας Υόρκης δεν σώζουν μόνο ζωές αλλά εξοικονομούν και δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους για την πολιτεία. Στην πραγματικότητα οι Νεουορκέζοι εξοικονομούν περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο λόγω των εθελοντικών υπηρεσιών που προσφέρονται στην πυροσβεστική υπηρεσία σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε σήμερα από την ένωση πυροσβεστών της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε την έρευνα: Εξοικονόμηση φόρων και η οικονομική αξία των εθελοντών πυροσβεστών στην Νέα Υόρκη.(Tax Savings and Economic Value of Volunteer Firefighters in New York State)

Οι περίπου 100.000 εθελοντές πυροσβέστες της Νέας Υόρκης είναι διαθέσιμοι κάθε στιγμή για να ανταποκριθούν σε έκτακτα περιστατικά και καταστροφές, είτε βραχυπρόθεσμα ή για μεγάλες περιόδους. Τα προηγούμενα χρόνια οι εθελοντικοί πυροσβεστικοί σταθμοί έχουν κληθεί να ανταποκριθούν σε τυφώνες, χιονοθύελλες, πλημμύρες και μεγάλης κλίμακας καταστροφές. Οι άντρες και οι γυναίκες των σταθμών βρίσκονται κάτω από συνεχή εκπαίδευση, ενθαρρύνουν την κοινωνία για την εμπλοκή της και την εκπαίδευσή της για την αποτροπή πυρκαγιών, και όλα αυτά για να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους ξοδεύοντας προσωπικό χρόνο. Παρόλο που η συμβολή τους είναι αισθητή στην κοινωνία και διαφαίνεται καθημερινά αυτή η έρευνα υπολογίζει την συμβολή τους στην οικονομία.


17 Απριλίου 2015 (φώτο αρχείου) οι εθελοντές πυροσβέστες Rodney Pulver και Fred Goodnow μεταφέρουν μπουκάλες αέρα για την πλήρωσή τους στο Hudson της Ν.Υ.

Η έρευνα με τίτλο Εξοικονόμηση φόρων και η οικονομική αξία των εθελοντών πυροσβεστών στην Νέα Υόρκη έγινε από την εταιρεία ERS και είναι η πιο ολοκληρωμένη έρευνα στο είδος της μέχρι τώρα. Επιπροσθέτως η έρευνα αναδεικνύει την ανάγκη για μεγαλύτερη χρηματοδότηση με σκοπό την εισαγωγή περισσότερων εθελοντών στις τάξεις του σώματος και την επίτευξη μικρότερου χρόνου ανταπόκρισης σε όλες τις ΗΠΑ.

Ανάμεσα στα ευρήματα είναι: Οι περίπου 100.000 εθελοντές εξοικονομούν στους φορολογούμενους 3.87 δις δολάρια κάθε χρόνο σε μισθούς και άλλα προνόμια.

Εαν η πολιτεία της Νέας Υόρκης επέλεγε να στελεχώσει την πυροσβεστική υπηρεσία μόνο με επαγγελματίες: Θα έπρεπε να προσληφθούν ακόμη 30.822 πυροσβέστες και περισσότεροι από 1.300 σταθμοί θα πρέπει να ανακαινιστούν ή να κτιστούν εκ νέου.

Θα υπήρχε επίσης το εφάπαξ κόστος για την συντήρηση των υπαρχουσών δομών, οχημάτων και εξοπλισμών το οποίο ανέρχεται στα 5.95 δις. Οι φόροι ιδιοκτησίας σε όλη την πολιτεία θα έπρεπε να αυξηθούν κατά μέσο όρο 26.5% για να καλυφθούν τα έξοδα (η αύξηση αυτή αρχίζει από 3.3% και μπορεί να φτάσει μέχρι και 123% ανάλογα με την πόλη).

Μετάφραση για το Fire.gr, Παναγιώτης Κοιλάκος

Πηγή : www.firefighternation.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.