Πυροσβεστικός σταθμός κάνει έκπληξη στην χήρα ενός πυροσβέστη για τα 100α της γενέθλια

 

10/7/2016

Του Ehsan Knopf

Ο τοπικός πυροσβεστικός σταθμός έκανε επίσκεψη έκπληξη στην γυναίκα ενός αποθανόντα πυροσβέστη, Jeanette Carty, για τα 100α της γενέθλια.

(Facebook/Norfolk Fire-Rescue)

Ένα μπουκέτο λουλούδια και επευφημίες από έναν ολόκληρο πυροσβεστικό σταθμό ήταν η έκπληξη που επιφύλασσαν πυροσβέστες στην γυναίκα ενός αποθανόντα πυροσβέστη ονόματι Jeanette Carty για τα 100α της γενέθλια, έκπληξη που δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Η αιωνόβια , πια , γυναίκα, κάτοικος Βιρτζίνια έμεινε έκπληκτη όταν είδε μέλη του πυροσβεστικού σταθμού του Νόρφολκ να στέκονται σε σειρά στην αυλή της στις 22 Ιουνίου σε έναν αυτοσχέδιο εορτασμό για τα γενέθλιά της. “Ποτέ δεν ήμουν περισσότερο έκπληκτη στην ζωή μου” δήλωσε η κυρία Carty στην TODAY US.

“ Να βλέπω τους πυροσβέστες με τις κόκκινες μπλούζες τους και τα μαύρα τους παντελόνια… Ξεχείλισα από ευγνωμοσύνη, ήταν πολύ συναρπαστικό.”

(Facebook/Norfolk Fire-Rescue)

Η κυρία Carty έλαβε τις επευφημίες των πυροσβεστών  όπως επίσης και ένα μπουκέτο λουλούδια. Η τιμητική επίσκεψη από τον σταθμό έγινε ύστερα από τον θάνατο του άντρα της κυρίας Carty, Joe το 2008 σε ηλικία 94ων ετώνΤο ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 74 χρόνια.

(Facebook/Norfolk Fire-Rescue)

Ο κύριος Carty δούλευε ως μέλος του πυροσβεστικού σταθμού του Νόρφολκ από το 1942 έως και το 1972. Ο αρχηγός των πυροσβεστικών υπηρεσιών του Νόρφολκ κύριος Julian Williamson δήλωσε πώς η επίσκεψη του σταθμού παρακινήθηκε από την έννοια της οικογένειας.

“Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη σύνδεση, το γενεαλογικό δέντρο του πυροσβεστικού σταθμού” πρόσθεση ο ίδιος στην TODAY US“Έτσι γίνεται στους πυροσβεστικούς σταθμούς. Μόλις γίνεις μέρος τους και υπηρετήσεις σε αυτούς γίνεσαι μέλος μιας οικογένειας.

Πηγή : www.9news.com.au
Translation for Fire.gr, Koilakos Panayiotis

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.